Monster Pet Food: högkvalitativt djurfoder för hundar och katter

Vad gör Monster Pet Food unikt? Monster Pet Food erbjuder djurfoder med naturliga ingredienser och utan tillsatser. Produkterna genomgår kvalitetskontroller och säljs endast i zoobutiker för att garantera bra service och expertis.

Monster Pet Food är ett familjeägt företag som grundades 1970 av Staffan Hansson. Med över 50 anställda och mer än 80 katter och hundar som deltar i verksamheten, har företaget stor kunskap inom djurfoderindustrin. Idag leds företaget av Staffans son, Niklas Hansson, som fortsätter att driva utvecklingen med fokus på kvalitet och innovation.

Produktkvalitet och ingredienser

Monster Pet Food är känt för sina naturliga ingredienser och strikta kvalitetskontroller. Varje produkt genomgår 120 kvalitetskontroller innan de når butikshyllorna. Detta säkerställer att hundfoder och kattfoder från Monster Pet Food håller hög standard.

Företaget undviker onödiga tillsatser och fokuserar istället på att använda ingredienser som är skonsamma för djurens matsmältning och tänder. Hundfoder och kattfoder från Monster Pet Food har hög proteinhalt, vilket bidrar till djurens hälsa.

Monster Pet Foods historia och utveckling

Monster Pet Food grundades 1970 av Staffan Hansson och har sedan dess utvecklats till en ledande aktör i Norden. Företaget var först med att introducera köttbaserat premiumfoder i regionen, vilket var en viktig milstolpe.

Under åren har Monster Pet Food expanderat och växer under ledning av Niklas Hansson, som tog över som VD 2007. Företagets engagemang för kvalitet och innovation har gjort det till en trovärdig djurfoderleverantör för både hundar och katter.

Fördelar med Monster Pet Foods produkter

En av de största fördelarna med Monster Pet Foods produkter är deras höga proteinhalt och kötthalt. Detta är särskilt viktigt för djurens hälsa, då det bidrar till starka muskler och en sund metabolism. Hundfoder och kattfoder från Monster Pet Food är också skonsamma för djurens mage och tänder, tack vare de naturliga ingredienserna.

Produkter från Monster Pet Food stödjer djurens hälsa. Genom att använda naturliga ingredienser och undvika onödiga tillsatser, säkerställer företaget att deras foder är näringsrikt och lättsmält.

Varför välja Monster Pet Food?

Varför bör djurägare välja Monster Pet Food? Monster Pet Food erbjuder djurfoder med naturliga ingredienser och utan tillsatser. Produkterna genomgår kvalitetskontroller och säljs endast i zoobutiker för att garantera bra service och expertis.

Företagets långsiktiga erfarenhet och engagemang för kvalitet gör det till ett pålitligt val för djurägare. Dessutom säkerställer försäljningsstrategin genom zoobutiker att kunderna får den expertis och service de behöver för att göra rätt val för sina husdjur. Med över 50 års erfarenhet och sju års produktutveckling, är Monster Pet Food ett pålitligt namn inom hund- och kattfoder.